Specialist in levering en montage van
daglichtoplossingen in het dak

Wie zijn Daglicht Zeeland?

Na een aantal mooie gezamenlijke daglichtprojecten bundelden Jeffry van Dierendonck en Claudia Muller eind 2019 hun krachten in Daglicht Zeeland. Samen leggen zij nadrukkelijk de focus op de ontwikkeling van deze specifieke markt in Zeeland en West-Brabant. Voor deze regio is Daglicht Zeeland dé leverancier en montagepartner van daglichtproducten in het dak, voor de particuliere opdrachtgever maar ook voor de aannemer, de VVE en de woningcorporatie. 

Claudia Muller heeft een achtergrond in de aannemerij en retail. Onder de vlag van Van huis uit richt ze zich op het adviseren over (dag)lichttoepassingen. Voor Daglicht Zeeland is Claudia verantwoordelijk voor de verkoop, inkoop, planning en administratie.

Jeffry van Dierendonck is al 20 jaar actief in de bouwwereld, waarvan de eerste jaren als timmerman. Sinds 5 jaar werkt hij zelfstandig en legt hij zich steeds meer toe op de montage van daglichtproducten. Zo is hij gecertificeerd Velux en Fakro montagepartner en sinds 2019 gecertificeerd volgens het Dakvenstermeesters Montagekeurmerk waarmee ook vanaf januari 2021 volgens de Wet Kwaliteitsborging kan worden gewerkt. Jeffry heeft een breed technisch inzicht en denkt graag met de klant mee in mogelijkheden. Voor ieder probleem is een oplossing, is zijn motto! Voor Daglicht Zeeland is Jeffry verantwoordelijk voor een deel van de verkoop, het inmeten en de werkvoorbereiding, de montage en het aansturen van de medewerkers.

De logistiek in de planning en montage van onze daklichtproducten ligt bij Jasper Kraayenzank: op hem kunnen wij én u rekenen - zeker na de nodige koffie! Jasper wordt vooral blij van renovatieprojecten, maar draait zijn hand ook niet om voor de montage van raamdecoratie en zonwering.

Milan Buzeyn is dan wel de kleinste van het stel: aan spierkracht ontbreekt het hem niet! Milan plaatst de daglichten, verzorgt de af-montage en - indien gewenst - het nodige schilderwerk.  

Timmerman en meubelmaker Daan Lagas komt langs om de geplande daglichtproducten in te meten, draagt zijn steentje bij tijdens de montage en werkt na montage het daklicht keurig netjes af. Bovendien monteert hij de eventuele raamdecoratie. Is er sprake van een (kleine) verbouwing in de betreffende ruimte? Dan denkt hij graag met u mee!

  • Daan
  • Jasper
  • Jeffry
  • Milan