Specialist in levering en montage van
daglichtoplossingen in het dak

Daglicht Zeeland werkt met kwaliteit!

Daglicht Zeeland is specialist in het leveren en plaatsen van daglichtproducten van Velux, FAKRO, Ferolux en Roto. Onze vakkundige monteurs volgen jaarlijks trainingen. Op deze manier blijven wij op de hoogte van alle innovaties op het gebied van dakramen, lichtkoepels, daglichtsystemen en accessoires.

Daglicht Zeeland levert, plaatst en vervangt alle typen dakvensters: van tuimeldakramen tot elektrisch bedienbare dakramen en daglichtsystemen (twee of meer gekoppelde dakramen) tot dakkapellen en dakserres. Uiteraard voorzien wij  de dakvensters ook graag van bijbehorende accessoires als binnen- en buitenzonwering, rolluiken, screens en insectenhorren. 

velux logo

"Gebouwen gezonder maken" is de missie van VELUX: al meer dan 75 jaar zet VELUX zich in om de kwaliteit van leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht door het dak. Met innovatieve producten en oplossingen draagt Velux ertoe bij dat mensen kunnen leven, werken en spelen in gezonde woningen en gebouwen. 

Evenals bij Velux is het de gezamenlijke missie van Daglicht Zeeland en Van huis uit een woonomgeving te creëren die gezond en aantrekkelijk is, een werkomgeving die inspireert of een leeromgeving die het leren stimuleert. 

Daglicht Zeeland is dan ook officieel montagepartner van VELUX. Onze daglichtmonteurs worden elk jaar getraind door VELUX, plaatsen de diverse daglichtproducten geheel volgens de richtlijnen van VELUX en staan garant voor betrouwbare montageservice. Bij aankoop van een VELUX dakraam kunt u tevens zeker van zijn de daglichtproducten op een duurzame en ethische manier zijn geproduceerd.


3ed9b16b9cb14ec8d6c5a8c39c3360ce (1)

 

FAKRO staat bekend als innovatieve producent van een breed en compleet assortiment daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, slim ontworpen platdakramen, lichtkoepels en lichtstraten. 

Als Fakro Specialist sluit Daglicht Zeeland zich aan bij de missie van Fakro: op een verantwoorde wijze 't mooiste licht in ieders huis  creëren. De daglichtproducten van Fakro zijn dan ook gemaakt van de meest duurzame materialen en zijn bovendien optimaal recyclebaar. Daarnaast streeft Fakro naar zo duurzaam mogelijke productieprocessen: het tot een minimum beperken van productieafval, het richten op een milieu verantwoorde energiehuishouding en het hergebruiken van materialen waar mogelijk. 


 

dakraam1

 

Zoekt u authenticiteit, dan adviseren wij FEROLUX! De rustiek ogende FEROLUX dakramen hebben het uiterlijk van oude nostalgische dakramen, maar het comfort van nieuwe metalen dakramen. De dakramen worden ambachtelijk vervaardigd in eigen smederij en zijn voorzien van een tochtrubber en HR++ hoog rendementsglas. De ramen zijn te verkrijgen met een kruisverdeling of één verticale verdeling, zijn volledig opengaand en kunnen door middel van een antiek ogende steker in tussenstanden worden geplaatst.

De productie van de ramen is zo duurzaam als mogelijk: alle metalen onderdelen worden gezandstraald, gemetalliseerd en in zwart gepoedercoat en er worden stopverf-vervangende vulmiddelen gebruikt. De ramen kunnen zeer eenvoudig worden geplaatst in combinatie met alle types dakbedekking zoals riet, leien of pannen. Het is dan ook een geliefd product bij restauratie, renovatie en jaren dertig bouw, maar tevens bij moderne bouwprojecten.