Specialist in levering en montage van
daglichtoplossingen in het dak

Onderhoud en reparatie

Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw dakvensters jaren langer mee gaan. Het verdient aanbeveling om zelf elk jaar de scharnieren te smeren en rondom het dakvenster even goed schoon te maken. 

Voor Velux dakvensters bieden wij de volgende onderhoudsbeurt voor uw dakramen aan, waarbij wij u adviseren dat om de 10 jaar even te laten doen:

Vervangen van foam in de ventilatieklep, vervangen van gaas insectenfilter en het smeren van de scharnieren en sloten met zuurvrije vaseline. Aan de buitenzijde schuimrubber foam dat rondom het dakraam onder de gootstukken zit vervangen.

Prijs per dakvenster € 50,00 incl BTW. Geldig in heel zeeland. 


Reparatie van Velux, Fakro en Roto dakvensters

Alles kan kapot gaan, zo ook uw dakvenster of bijvoorbeeld de electrische bediening van uw rolluik.

Ook wanneer het dakvenster niet bij ons is aangekocht en/of wanneer reparatie buiten de garantieperiode valt helpen wij u graag bij reparatie.

Indien een serviceverzoek buiten de gestelde garantieperiode van de leverancier valt berekenen we € 99,00 servicekosten voor kleine reparaties ( veelal opgelost binnen 30 minuten) en de daarbij benodigde onderdelen. 

Bij grotere reparaties berekenen we de eerder genoemde € 99,00 aan servicekosten , het aanvullende arbeidsloon van onze servicemonteur per half uur ( € 32,50) en eventuele kosten van nieuwe onderdelen.
De totaal te verwachten kosten worden altijd vooraf met u besproken. 

Neem contact met ons op via ons contactformulier als u een bezoek van de monteur wilt bestellen. Binnen 48 uur nemen we contact met u op om het bezoek in te plannen.