Specialist in levering en montage van
daglichtoplossingen in het dak

Panoramavenster

Bestaat de mogelijkheid voor een grotere opening in uw dak of een inpandig balkon, dan kunt u kiezen voor een panoramavenster. Daglicht Zeeland adviseert in dit geval veelal het Azuro dakvenster van Roto: een panoramisch dakvenster met het  indrukwekkende formaat van 260 x 170 cm. De Azuro is elektrisch bedienbaar: met een druk op de knop glijdt de raamvleugel horizontaal tussen het dak en de spanten en maakt het hele raamoppervlak vrij.

Portfolio

Roto Azuro panoramavenster

Beglazing
Bij de Azuro kunt u kiezen tussen de standaard veiligheids- en warmte-isolerende (dubbele) beglazing met geluidsisolatie of de bijzonder energiebesparende drievoudige isolerende beglazing.


De perfecte bescherming door geavanceerde technologie
95% van de ongewenste warmtestraling wordt voorkomen. Bij het uitschuiven wordt het zonweringsdoek van de stoffen schacht afgewikkeld en tegelijkertijd wordt het valprofiel door een in de geleiderails verlopend trekelement naar buiten getrokken. Buitenzonwering Azuro: betrouwbare hittebescherming
Dankzij een doordachte technologie en onopvallende esthetiek is de buitenzonwering een ideale aanvulling op het  Azuro dakvenster. Geniet van de ruime helderheid van een zolderruimte zonder drukkende hitte of verblind te worden door binnenvallend zonlicht.

Panoramavensters-op-maat
Naast een standaardproduct als het Roto Azuro dakvenster kan een panoramavenster ook op maat gemaakt worden. Ook hier geldt een maximale afmeting van 260 x 170 cm, waarbij het glasvlak in zijn geheel geopend kan worden.